Η ελληνική ομάδα με τους Απόστολο Χρήστου, Στέργιο Μπίλα, Κριστιάν Γκολομέεβ και Ανδρέα Βαζαίο έκανες το χρέος της και ανανεώνει το ραντεβού της για την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Με χρόνο 3:14.33 η τετράδα τερμάτισε στην 4η θέση της δεύτερης και πιο γρήγορης προκριματικής σειράς και κατέκτησε την 5η θέση στο σύνολο των 19 ομάδων, τσεκάροντας ένα από τα 16 διαθέσιμα εισιτήρια για το Παρίσι. Με το χρόνο τους ανέβηκαν στην 10η θέση της συνδυαστικής κατάταξης από τα δύο παγκόσμια και με το δεδομένο ότι όλες οι χώρες του τελικού είναι ήδη στους 16 καλύτερους χρόνους, δεν θα υπάρξουν αλλαγές ως προς την πρόκριση στο Παρίσι.

Πέρα όμως από την πρόκριση έγραψαν και ιστορία ως η τρίτη μόλις ελληνική σκυταλοδρομία που προκρίνεται σε παγκόσμιο τελικό μετά την 4Χ200μ ελεύθερο ανδρών των Οικονόμου, Ξυλούρη, Ζήσιμου και Μαγγανά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2003 (7οι) και την ίδια σκυταλοδρομία των Μαγγανά, Ζήσιμου, Αντωνόπουλου και Ξυλούρης στο παγκόσμιο του Μόντρεαλ το 2005 (8οι).

Ο Χρήστου ξεκίνησε πρώτος σε 48.92, ακολούθησε ο Μπίλας με 48.81, ο Γκολομέεβ. έκλεισε τη διαφορά με τις αντίπαλες ομάδες τερματίζοντας σε 47.86 και ο Βαζαίος ολοκλήρωσε το θρίαμβο με 48.74.