Ευρωπαϊκό στίβου Κ18: Τα μετάλλια της Ελλάδας από την αρχή της διοργάνωσης μέχρι σήμερα

Παρόλο που το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Κ18 διεξήχθη για πρώτη φορά πριν 8 μόλις χρόνια, η Ελλάδα «μετράει» ήδη 11 μετάλλια στη διοργάνωση και σε λίγες μέρες αναμένεται να έχει ακόμη περισσότερα.

Ευρωπαϊκό στίβου Κ18: Δείτε τις entry lists του πρωταθλήματος

Λίγες μέρες πριν το άνοιγμα της αυλαίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18 στη Μπάνσκα Μπίστριτσα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν επίσημα τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση.

Ευρωπαϊκό στίβου Κ18: Το πρόγραμμα της διοργάνωσης

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας και το Athlead σας παραθέτει το πρόγραμμα αλλά και αναλυτικά τις ελληνικές συμμετοχές.

Ευρωπαϊκό στίβου Κ18: Με 52 αθλητές και αθλήτριες η ελληνική αποστολή στη διοργάνωση

Μετά από συνεδρίαση, η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα ταξιδέψουν στην Μπάνσκα Μπίστριτσα από τις 18 έως τις 21 Ιουλίου, προκειμένου να αγωνιστούν στην κορυφαία διοργάνωση της κατηγορίας.

Ευρωπαϊκό κολύμβησης Ε/Ν: Με ένα χρυσό μετάλλιο και με το βλέμμα στο μέλλον επέστρεψε η αποστολή

Έπεσε χθες η αυλαία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων/νεανίδων στο Βίλνιους της Λιθουανίας, με την ελληνική αποστολή να έχει ένα χρυσό μετάλλιο αλλά κυρίως πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον στις αποσκευές της.

Πανελλήνιο συνθέτων: Ξεχώρισε η Ντραγκομίροβα με πανελλήνιο ρεκόρ Κ23

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων που έγινε στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την Αναστασία Ντραγκομίροβα, η οποία σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο έπταθλο στην κατηγορία Κ23.